Bedrijven, zorginstellingen en overheden hebben nog veel te winnen in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met behulp van goed doordachte automatiseringsoplossingen levert dat vaak meer op dan u denkt.

Eerst denken dan doen

Ensemble adviseert en ontwikkelt vanuit de praktijk. Onze producten en diensten omvatten alle processtappen binnen de organisatie van onze klanten. Automatiseren begint bij het kritisch bekijken van de verschillende bedrijfsprocessen. Waar komen ze samen? Van welke gezamenlijke gegevens maken ze gebruik? En hoe kunnen we de processen zo efficiënt mogelijk op elkaar aan laten sluiten? Met als doel: efficiënter en prettiger werken en optimale resultaten behalen. Ensemble is uw partner bij het optimaliseren van administratieve processen. Van financiën tot ledenbeheer. En van artikelnummering tot personeelsplanning.

Focus op segmenten

Ensemble richt zich op drie segmenten. De achterliggende gedachte is dat wie wil uitblinken in een segment, bewuste keuzes moet maken. Alleen vanuit een succesvolle formule kun je weer verder groeien. Ensemble ontwikkelt daarom software voor markten waarin zij van oorsprong al thuis was. Deze kennis en ervaring zorgen voor de perfecte vertaling van de alledaagse praktijkproblemen naar doelgerichte oplossingen. Tevreden klanten zijn het resultaat.

Onze voornaamste doelgroepen
  • Zorgsector
  • Financiële diensten
  • Handel & Industrie
Kwaliteit door partnernetwerk

Kwaliteit lever je door te doen waar je goed in bent. Ensemble is specialist in het automatiseren van administratieve processen. Onze bewezen kwaliteit heeft ons onder meer tot IBM Business Partner gemaakt. Een partnership die de kwaliteit van onze IToplossingen waarborgt. Overigens vindt u in het totale partnernetwerk van Ensemble uitsluitend gerenommeerde bedrijven die instaan voor de kwaliteit van hun producten en diensten. Wat u van ons verwacht, mag u namelijk ook van onze partners verwachten.

Maatwerkoplossingen

Bij het ontwikkelen van software is het van belang de juiste balans tussen 'standaard' en 'maatwerk' te vinden. Het grote voordeel van een standaardoplossing is dat de kosten lager blijven. U kunt rekenen op de nodige updates en ondersteuning bij vragen. Daarnaast kan ieder bedrijf zijn eigen individuele wensen en eisen hebben. Maatwerk moet dus mogelijk zijn. Met de sofware van Ensemble bent u verzekerd van flexibiliteit. Deze is eenvoudig uit te breiden én het is mogelijk om koppelingen te maken met uw bestaande systemen. Op die manier proberen we tegen reële kosten het maximale effect te behalen. En ook bij maatwerk mag u rekenen op ons onderhoud.

Integrale oplossingen

Ensemble biedt verschillende automatiseringsoplossingen aan, onder meer in de vorm van diverse softwarepakketten. Deze hebben met elkaar gemeen dat ze de efficiency van uw processen ten goede komen. De verschillende softwarepakketten kunt u naast elkaar, maar zeker ook in combinatie mét elkaar toepassen. Ze zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen waardoor functies van de diverse pakketten met elkaar te combineren zijn. Zo kunnen wij uw ledenadministratie bijvoorbeeld eenvoudig uitbreiden met een financieel pakket of een planningspakket. U profiteert daarmee van nog meer mogelijkheden.